Monday, 24 December 2012

Nikmat kuasaNya



Bila berada di perantauan…

Nikmat melihat kebesaran Allah, empat musim yang silih berganti.
Musim bunga… huh, menarik sungguh helaian kelopak yang berayun sebelum mencecah tanah
Dapat hidu bau bunga yang mekar… mungkin
Sendirian terbayangkan tentang keajaiban yang Allah bagi pada makhluknya
Masih tiada peluang untuk kesana…

“macamane keadaan kat sana, hantarla gambar, nak tengok jugak…”

Excited xterkata bila dapat berhububg dengan kawan yang berada di musim bunga ketika itu.

“alaa… cari je kat google image, gambar same je la”

Nampak tak… mungkin dia dah lama di sana… rasa biasa2 je
Hehe… ana yang excited lebih
Bila ana akan ke sana?
Jika diizinkan Allah… =)

No comments:

Post a Comment